Cart:

0
Ostoskorisi on tyhjä.

0

Dekomarkkinointi Oy:n tietosuojalauseke



Tämä tietosuojalauseke kertoo, mitä henkilötietoja Dekoshop-verkkokaupan käyttäjistä kerätään ja mihin tarkoituksiin. Lisäksi esitellään käyttäjän mahdollisuuksia vaikuttaa omien tietojensa käsittelyyn.

Rekisterinpitäjä:

Dekomarkkinointi Oy

Hakamäenkuja 9, 01510 Vantaa

Rekisteriasioista vastaava henkilö:

Josefiina Jalasmäki, josefiina@deko.fi

Mitä henkilötietoja sivustolla kerätään?

Ostosten tekemiseksi verkkokaupassa sinua pyydetään antamaan seuraavat tiedot:

- Nimi
- Sähköpostiosoite
- Toimitusosoite
- Laskutusosoite
- Puhelinnumero
- Y-tunnus
- Yrityksen nimi 

Nämä tiedot tarvitaan, jotta voimme toimittaa tekemäsi tilauksen. Voit halutessasi myös rekisteröityä palveluun, jolloin pyydämme samat tiedot sinulta tallennettavaksi.

Jos päätät tehdä ostoksia verkkokaupassamme, ohjaamme sinut yhteistyökumppanimme Paytrailin turvalliselle maksunvälityssivulle. Voit lukea Paytrailin yksityisyys- ja turvallisuuskäytänteistä tältä sivulta: https://www.paytrail.com/tietosuojaselosteet

Mihin kerättyjä henkilötietoja käytetään?

Sivustolla kerättyjä henkilötietoja tarvitaan ennen kaikkea tilausten käsittelyyn ja toimittamiseen sekä yhteydenottopyyntöjen käsittelyyn.

Saatamme lähettää potentiaalisille yritysasiakkaille sähköpostimarkkinointia ilman erillisen suostumuksen keräämistä etukäteen. Tällöin markkinointi perustuu Dekomarkkinoinnin oikeutettuun etuun. Yritysasiakkaat voivat milloin tahansa poistua postituslistalta käyttämällä kunkin uutiskirjeen sisältämää tarkoitukseen tehtyä linkkiä.

Voit halutessasi liittyä sähköpostilistallemme myös yksityishenkilönä, mutta tämä on täysin vapaaehtoista. Tässä tapauksessa lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen uutiskirjeemme. Voit myös milloin vain poistua postituslistaltamme uutiskirjeen sisältämän linkin kautta, kuten yllä on kuvailtu.

Ketkä pääsevät käsiksi minusta kerättyihin henkilötietoihin?

Dekomarkkinointi Oy:n henkilökunnan lisäksi henkilötietoihin on pääsy Dekomarkkinoinnin käyttämillä alihankkijoilla, jotka toimivat palveluntarjoajina ja sivuston teknisinä ylläpitäjinä. Teknisen kehityksen ja ylläpidon kannalta välttämättömän toiminnan lisäksi alihankkijat eivät kuitenkaan käsittele henkilötietoja.

Missä tietojani käsitellään?

Dekomarkkinointi Oy:n henkilökunta käsittelee henkilötietoja Suomessa. Dekoshopin hosting-palveluntarjoajan datakeskus sijaitsee Suomen ulkopuolella mutta EU/ETA-alueen sisällä, joten palvelun tarjoaminen edellyttää henkilötietojen siirtämistä alueen sisällä.

Poikkeustilanteissa (esim. vakavan teknisen vian korjaamiseksi) voi Dekomarkkinoinnin käyttämän alihankkijan ohjelmistokehittäjät Intiassa kirjautua palvelimille, mutta tätä pääsyä ei käytetä henkilötietojen käsittelyyn milloinkaan muulloin kuin kyseisissä poikkeustilanteissa.

Miten pääsen itse käsiksi antamiini henkilötietoihin?

Jos olet rekisteröitynyt palveluun, voit tarkastella antamiasi tietoja kirjautumalla sisään ja menemällä sivulle “Asiakastilin tiedot”.

Jos et ole rekisteröitynyt palveluun, voit lähettää yhteydenottopyynnön henkilökunnalle mikäli haluat saada antamasi tiedot käyttöösi, tehdä niihin korjauksen tai poistaa ne. Yhteydenottolomake löytyy täältä: https://dekoshop.deko.fi/yhteydenotto/

Käytetäänkö sivustolla evästeitä?

Käytämme sivustolla evästeitä, jotka ovat pieniä selaimen muistiin lisättäviä tekstitiedostoja. Niiden avulla parannetaan sivuston käyttökokemusta esimerkiksi pitämällä ostoskorin tila ajan tasalla. Voit estää evästeiden käytön selaimesi asetuksista, jolloin sivuston asettamat evästeet eivät tallennu selaimeesi. Tällöin käyttökokemus voi heikentyä, koska emme voi pitää aiemmin istunnon aikana tekemiäsi valintoja tallennettuna.

Lisäksi sivustolla hyödynnetään Google Analytics -työkalua, jolla kerätään tilastollista dataa sivuston käytöstä. Jos haluat estää sivuston käyttösi seurannan Google Analyticsilla, tutustu Googlen tähän tarkoitukseen kehittämään työkaluun: https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=en

Voit myös tutustua Googlen yksityisyyskäytäntöihin täältä: https://privacy.google.com/